Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Awa Sambou

24 juni 2014, 22:07

Awa Sambou

Hiernaast ziet u een foto van Awa Sambou. Awa is de helft van een tweeling en is geboren op 24 juli 2004.

2013
Net als haar zusje Adama, zit Awa inmiddels in Grade 2 van de Djiboro Lower Basic School. En ook Awa sloot Grade 1 met uitstekende resultaten af. Zij eindigde als 3e in haar klas. En ook op haar rapport lazen we het volgende: “very good results”. Dat belooft wat, Melanie Aussems!

2012
Awa is het tweelingzusje van Adama Sambou(2). Voor haar geldt hetzelfde als haar zusje. De verhuizing naar Siboro betekende vorig schooljaar het overdoen van de laatste klas van de kleuterschool. Dat is in Gambia gebruikelijk bij verandering van school. Awa scoorde 3e uit 30 medeleerlingen en op haar rapport lazen we “She is a good student with good conduct”. Maar ook: “Needs to study harder”. En dat met zo’n mooi resultaat…
Dit jaar gaat Awa echt naar Grade 1 van de Djiboro Primary School. We zijn benieuwd. Met dank aan Melanie Aussems die voor haar schoolgeld zorgde.

2011
Awa en haar tweelingzusje Adama gaan verhuizen naar Djiboro, een dorpje verder in het binnenland. Daar zullen de meiden naar de Djiboro Primary School gaan, Grade 1. De Nursery School rondden ze afgelopen schooljaar af. Volgens moeder met veel plezier.

Awa is een vrolijk meisje dat – net als haar zusje Adama – veel zin heeft om naar ‘de grote school’ te gaan. Volgens moeder zijn de meiden hier echt aan toe. Moeder is verder ontzettend dankbaar dat haar meiden deze kans krijgen en wil Awa’s sponsor – Melanie Aussems – dan ook hartelijk danken voor haar hulp. Bij deze!

2010
Begin dit jaar ontving onze stichting voor de eerste maal informatie over het gezin Sambou. Het zou gaan om een zeer arm gezin dat wel wat hulp kon gebruiken. Via onze contactpersoon in Gambia, Bakary Bojang, kwamen we erachter dat het gezin inderdaad (bijna) niets bezit. Ze hebben gelukkig wel een dak boven hun hoofd; dat heeft iemand hen uit medelijden gegeven.

Dankzij enkele enthousiaste sponsors kunnen de tweelingzusjes Awa en Adama straks naar de Primary School. Volgens Baks zijn beide meiden ontzettend blij en dankbaar. Namens Awa Sambou willen we haar sponsor, Melanie Aussems, dan ook hartelijk danken!

<< | >>