Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Amadou Bah

6 februari 2014, 21:11

Amadou Bah

Dit is Amadou Bah, geboren op 2 april 2009. Amadou is de jongste telg van het gezin Bah.

2013
Hij heeft er lang naar uitgekeken en nu is het zover: Amadou mag naar school! Volgens zijn ouders gaat hij iedere dag vol trots en met veel plezier naar ‘level 1’ van de Busumbala Nursery school. Dat belooft wat!

Met (ook dit jaar) dank aan Anita, Bert, Iris en Cas Wetzels uit Landgraaf!

2012
Amadou gaat in september 2013 naar school. Nu is hij is nog (steeds) te jong. Het is een leuk jochie dat lachend door het leven gaat. Met dank aan Anita, Bert, Iris en Cas Wetzels die ervoor zorgen dat het gezin wat minder zorgen kent. En natuurlijk dat Amadou in september 2013 gepakt en gezakt aan zijn schoolcarrière kan beginnen! Waarvoor hartelijk dank!

2011
Amadou gaat nog niet naar school, maar ontvangt al wel een sponsorbijdrage. Tot hij vier jaar is wordt dit geld gebruikt om het gezin Bah regelmatig te ondersteunen met een zak rijst. Vanaf Amadou’s derde jaar wordt de sponsorbijdrage opgespaard, zodat Amadou op zijn vierde naar school kan.

Voor deze attente oplossing kozen Bert en Anita Wetzels en hun kinderen Iris en Cas uit Landgraaf. Iris en Cas wilden graag iets betekenen voor een kind in een ver, warm en arm land. Wij kunnen hen verzekeren dat zij met het sponsoren van Amadou een groot verschil maken. Waarvoor – mede namens de familie Bah – hartelijk dank!

<< | >>