Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Abdoulie Jallow

11 april 2014, 12:51

Abdoulie Jallow

Hiernaast ziet u Abdoulie Jallow uit Brikama. Abdoulie is geboren op 4 april 2005 en woont samen met zijn ouders, broertje en zusje in een armoedige compound in Brikama.

2013
Abdoulie is over naar Grade 2 van de Kabafita Lower Basic School. En hoe! Hij eindigde afgelopen schooljaar als 8e van in totaal 50 medeleerlingen.
Volgens zijn docenten werkt Abdoulie erg hard. En ook op zijn gedrag is vrijwel niets aan te merken. Volgens zijn eindrapport kwam Abdoulie afgelopen jaar maar 4 keer te laat ;-)

Abdoulie zelf blijft er nuchter onder en bedankt zijn sponsors, Thea en Louis Borghans, ook dit jaar hartelijk voor alle hulp!

2012
Abdoulie gaat nu naar Grade 1 van de Kabafita Lower Basic School. Vorig jaar, op de kleuterschool waar ook al moet worden geleerd, eindigde hij als 4e van 40 medeleerlingen. “Good, smart and active boy”, zo lazen we op zijn rapport. Dat belooft nog wat. Met dank aan Thea en Louis Borghans voor hun hulp.

2011
Abdoulie zit inmiddels op een andere school, de Kabafita Lower Basic School. Ook deze school ligt in Brikama, Abdoulie’s woonplaats. Abdoulie zit daar overigens in de 2e kleutergroep. Volgens zijn ouders vindt Abdoulie het leuk op school en doet hij goed zijn best. Zijn resultaten zijn gemiddeld.

2010
Abdoulie gaat sinds kort naar school: de Wattenscheid Kindergarten! Deze staat niet in Duitsland, maar in Brikama, Gambia. Het gezin heeft het niet breed en de ouders van Abdoulie zijn dan ook erg blij met de hulp uit Nederland. Ze bedanken Thea en Louis Borghans uit Landgraaf voor het betalen van Abdoulie’s schoolgeld!

<< | >>