Ansichtkaarten

kaarten

De mooiste ansichtkaarten koopt u tegenwoordig bij Stichting Sanchabba! Stichting Sanchabba heeft kwalitatief hoogwaardige ansichtkaarten laten drukken met aan de voorzijde sprekende portretten van enkele Gambiaanse kinderen. Op de achterzijde van de kaarten is volop ruimte voor het schrijven van uw boodschap.

Wanneer u onze ansichtkaarten koopt, steunt u automatisch het goede doel. De opbrengst van de kaarten komt namelijk geheel ten goede aan de kinderen in Gambia!

Een set van zes ansichtkaarten (3×2 dezelfde) kost € 5,00. Inclusief verzendkosten. Enthousiast geworden? Hieronder kunt u een bestelformulier invullen.

Opnieuw bedankt voor uw steun!

Er wordt een bevestiging van uw bestelling naar het e-mailadres gestuurd, dat u hieronder invult.
Ontvangt u geen bevestiging, dan hebben wij uw bestelling niet ontvangen.


Ansichtkaarten bestellen:


Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?